GEMEENTEBLADKennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Nabij Overloonseweg tot Vortum Mullem (De percelen kadastraal bekend onder Boxmeer, sectie T, nummers 325 en 387 en sectie U, nummer 869)

Bekendmaking voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid in Land van Cuijk

Geplaatst op Lokaalnieuwsboxmeer.nl op: 14-02-2024

  1. Bekendmakingen Boxmeer
  2. GEMEENTEBLADKennisgeving intrekking aanvraag omgevingsvergunning Nabij Overloonseweg tot Vortum Mullem (De percelen kadastraal bekend onder Boxmeer, sectie T, nummers 325 en 387 en sectie U, nummer 869)

Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maakt bekend dat onderstaande aanvraag omgevingsvergunning op verzoek van de aanvrager is ingetrokken.•Onderwerp: het kappen van bomen en het verwijderen van opschot en lage begroeiing •Ontvangen: 18 januari 2024•Locatie: Nabij Overloonseweg tot Vortum Mullem (De percelen kadastraal bekend onder Boxmeer, sectie T, nummers 325 en 387 en sectie U, nummer 869)•Zaaknummer: Z2024-00000391Met dit bericht wordt u op de hoogte gesteld dat de aanvrager de ingediende aanvraag heeft ingetrokken.

Unknown

 Lokaalnieuwsboxmeer.nl Redactie

Lokaalnieuwsboxmeer.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Boxmeer. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Boxmeer

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.